MAIN MENU

Welkom bij Lathyrus Bloemsierkunst

Wat kunnen we voor U betekenen

Indien u op zoek bent naar een sfeervol en verzorgd bloemstuk om cadeau te doen, of gewoon voor uzelf, bent u hier aan het juiste adres.

Biedermeier
Bladerkrans

Wij verzorgen graag de bloemen voor uw huwelijk, helemaal naar uw smaak en wens.

Budget

Te bepalen

We bepalen graag de prijs van een bloemstuk na een evaluatie van uw wensen …

Omtrent

Tuinarchitecte Geertrui Morren stelt zich even voor:

Geertrui Morren

Al zolang ik me kan herinneren ben ik geboeid door al wat groeit en bloeit. Dit gegeven loopt dan ook als een rode draad door mijn leven.

In mijn middelbare opleiding volgde ik de richting “Tuinbouw” in het Vrij Landelijk Instituut te Oudenaarde.

Na mijn afstuderen ginder (1996) was de richting Landschaps- en Tuinarchitectuur aan de Hogeschool Gent een logisch vervolg. Daar heb ik in 1999 mijn diploma “tuinarchitect” behaald.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben bij de Vlaamse Landmaatschappij, ben ik teruggekeerd naar mijn grote interesse: het ontwerpen van tuinen. In 2006 heb ik de stap gezet om te beginnen als zelfstandig tuinarchitect en zo was “Lathyrus” een feit.

Uit lijnen, vormen en structuren een evenwichtige compositie puren, passend bij de woning en omgeving. Het esthetische aan het praktische koppelen en omgekeerd. De juiste planten kiezen en combineren om zo sfeer te scheppen. Bij elk nieuw tuinproject dat op mijn pad komt geniet ik steeds weer van alle aspecten die erbij komen kijken.

Op kleinere schaal, maar met voor een stuk dezelfde principes, creëer ik bloemstukken. Liefst met natuurlijke materialen, niet al te gekunsteld. Na het slagen voor de ondernemersopleiding Florist kon ik ook met het bloemschikken professioneel aan de slag.

Contacteer Ons

Meer weten ? Contacteer ons vrijblijvend ...

Aarzel niet om ons te contacteren wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst over Lathyrus.

Contact Formulier

U kan ons contacteren door onderstaand formulier compleet in te vullen.

Let op: Na het versturen wordt U nog omgeleid naar een validatie pagina waarbij U dient aan te geven dat U een ’echte’ persoon bent. Na succesvolle validatie wordt Uw bericht dan daadwerkelijk verstuurd. Alvast bedankt voor uw begrip.

Uw Naam:
Uw Email:
Uw Postcode:
Uw Gemeente:
Uw Adres:
Uw Interesse:
Uw Bericht:
Wij nemen de bescherming van Uw gegevens ter harte. Conform de EU algemene gegevensbeschermingsverordering vragen wij Uw toestemming om de data van dit formulier bij te houden voor een periode van 2 jaar. Wij delen uw gegevens nooit met derden. Meer info omtrent ons data beleid kan U vinden op privacy beleid.
AGV Bevestiging

Andere

Schriftelijk

Lathyrus Tuinarchitectuur

Hortensiastraat 11

9100 Sint-Niklaas

Telefoon

0495/864.457

e-mail

contact@lathyrus.be